top of page

Ayurveda = de weg vinden naar je eigen geluk

De Ayurvedische gezondheidsleer ontstond meer dan 5000 jaar geleden in India. Het is een allesomvattende, niet-religieuze manier om in het leven te staan.

De eigenheid van elk individu vormt de basis van alle behandelingen of medische voorschriften. Deze integrale, holistische visie op gezondheid en levenskwaliteit maakt mensen bewust van de keuze die ze elke dag opnieuw hebben: die om voor gezondheid dan wel ziekte te kiezen.

Het verband tussen dingen - denk aan mensen en hun omgeving, de spijsvertering en het voedsel dat we eten, emoties en relaties - draagt bij aan gezonheid of doet er afbreuk aan.

De ayurvedische aanpak is gericht op het herstellen van een disbalans in iemand lichaam en leven. Helemaal genezen vindt daarom ook plaats op de drie centrale vlakken van Ayurveda: lichamelijk, emotioneel en spiritueel helen.

Massage, voedingsadvies, yoga, meditatie en extra ondersteuning door kruidensupplementen maken altijd deel uit van een Ayurvedische behandeling.

Verwacht je echter niet aan een strenge leer met do' en don'ts. Ayurveda is veeleer een uitnodiging om jezelf te leren kennen. 

Zodra je dat weet, voel je wat goed voor je is op welk moment.

Tijdens een consultatie gaan we met plezier dieper in op alle deelaspecten van de Ayurveda.

Suriya Ayurveda - Lodewijkdemeesterstraat 110 - 9100 Sint-Niklaas

0497 70 25 13 - info@ayurveda-sint-niklaas.be

bottom of page