top of page

The best of both worlds

Ik ben Jaspal Kumar.

Mijn traditionele opvoeding volgens de Indische en Ayurvedische principes brachten me dichtbij mezelf en de kern van het leven. Dankzij meditatie, gezonde voeding, yoga en religie was mijn leven jarenlang in balans. Maar ook ik kwam in uitersten terecht...

De eerste jaren van mijn verblijf in Europa gooide ik mijn gezonde gewoonten overboord en koos resoluut voor integratie.

Verkeerde eetpatronen, het verwaarlozen van mijn geestelijke gezondheid en groei én het omgooien van mijn biologisch ritme bliezen het laatste vuur in me uit. Overgewicht, futloosheid en een gebrek aan perspectief werden mijn deel.

Tot ik begreep dat integreren niet betekent 'opgeven wie je in wezen bent'.

Vandaag leef ik vanuit mijn kern en werk bewust naar een balans in wat ik doe, eet, beleef en voel. Ik combineer als het ware het beste uit twee werelden: India en het Westen.

Het verlangen om met die ervaring en opgebouwde kennis iets te gaan doen, werd alsmaar groter. Met dat doel voor ogen begon ik aan een aantal bijkomende opleidingen, die je hieronder kan nalezen. Vandaag doe ik wat ik graag doe, vanuit mijn hart en daar ben ik heel dankbaar voor.Opleidingen


Diploma: Master of Arts in the subject of Political Science at the Punjab
University

Bijkomende opleidingen:

  • Ayurvedisch therapeut bij Ayurwell in Denderwindeke
  • Ayurvedic Technician bij de Ayurvedaschool in Antwerpen
  • Massagetherapeut bij de Schoonheidsschool in Antwerpen
  • Opleiding Quantum Touch - Live Basic Course Level I
  • Release methode voor oplossen van angsten en stress 

 Suriya Ayurveda - Lodewijk De Meesterstraat 110 - 9100 Sint-Niklaas

0497 70 25 13 - info@ayurveda-sint-niklaas.be

bottom of page